Regiobeachrace 3

De derde Regiobeachrace zal plaats vinden voor strandtent Iloon, 1 van de oudste strandtenten van het eiland, gerund door Ilona en Jarnold.

Aan gezelligheid ontbreekt het hier zeker niet en is het 1 van de vaste stops tijdens de trainingen van de locals voor een lekker bakkie koffie, hapje eten of tussendoortje.

De start zal plaats vinden voor Strandtent Iloon, met een zo breed mogelijk startvak. Vervolgens wordt er in oosterlijke richting gereden worden en zal men ter hoogte van de Langendijk het strand verlaten.  Vervolgnes rijdt men circa 600 meter over het fietspad terug in de richting van iloon, waarna men door duinpassage het strand weer oprijdt en richting de strandtent rijdt.
De doorkomst zal voor strandtent Iloon liggen, waar men doorheen rijdt en circa 200 meter verder de keerlus keert en langs de waterlijn de ronde compleet maakt.

Website Regiobeachraces

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 Mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met Persoonsgegevens en geldt zowel voor de publieke als private toepassingen.
Tijdens ons jaarlijkse evenementen georganiseerd door Cycling Team Flakkee kunnen er tijdens de wedstrijden foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door in te schrijven, deel te nemen aan de wedstrijden georganiseerd door de K.N.W.U, TMZ, NTFU en Stichting Cyclingteamflakkee stemt u hier mee in. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright.

Voor meer info kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website : CONTACT