Regiobeachrace 3

De derde Regiobeachrace zal plaats vinden op de kop van Ouddorp.
De nieuwe inschrijflocatie zal dit jaar zijn bij Restaurant “Bij Marc”
Westerweg 38 | Ouddorp

Zaterdag 18 januari 2020
Tijd 13:30 uur

Bij Marc kom je om samen te genieten, met z’n tweeën of met het hele gezin. Relaxen op het terras, genieten van de omgeving of van de leuke evenementen op het plein. Laat de kinderen zich maar uitleven op het Speelduin. Ook bij minder mooi weer is het gezellig Bij Marc. Bij de houtkachel kun je lekker opwarmen na een strandwandeling. Of combineer het diner eens met een bezoek aan strandtheater Houten Kaap.

De start zal plaats vinden voor op de groene stip, met een zo breed mogelijk startvak. Vervolgens wordt er in oosterlijke richting gereden worden en zal men ter hoogte van de Langendijk het strand verlaten. Daar zal de doorkomst en finish boven op de buitendijk zijn.  Vervolgens rijdt men circa 600 meter over het fietspad terug in de richting van de vuurtoren, waarna men door duinpassage het strand weer oprijdt en richting de vuurtoren rijdt waar men circa 200 meter na strandtent Iloon bij de keerlus keert en langs de waterlijn terug rijdt.

AAA = A categorie licentiehouders mannen/vrouwen of deelnemers die dit niveau aankunnen
BBB = B categorie basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen

Website Regiobeachraces

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 Mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met Persoonsgegevens en geldt zowel voor de publieke als private toepassingen.
Tijdens ons jaarlijkse evenementen georganiseerd door Cycling Team Flakkee kunnen er tijdens de wedstrijden foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door in te schrijven, deel te nemen aan de wedstrijden georganiseerd door de K.N.W.U, TMZ, NTFU en Stichting Cyclingteamflakkee stemt u hier mee in. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright.

Voor meer info kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website : CONTACT