Regiobeachrace 4

De Laatste Regiobeachrace zal plaats vinden voor strandtent Boelies, te Hellevoetsluis.

Uitkijkend over het Haringvliet, kunt U genieten van alle seizoenen, onder het genot van lunch, een heerlijk diner of gewoon een ongedwongen hapje en drankje.
Maar ook als U iets te vieren heeft, kunt U bij ons terecht. Wat dacht u van een gezellige BBQ of een buffet.

De Route zal plaats vinden over een klein deel van de strandrace Rockanje, We starten met de Haringvlietsluizen in de rug en rijden circa 2 km in de richting van Rockanje. Daar zal een keerpunt zijn gemaakt en rijdt men terug naar de Haringvlietsluizen.
via start/finish aan het begin van het voet/fietspad rijdt men de keerlus door de duinen. (Dit is tegengesteld ten opzichte van Strandrace Rockanje)

De start zal geschieden op een zo goed mogelijk stuk strand en daarbij zo breed mogelijk zijn.

Er zal na de laatste race gehuldigd worden en uiteraard afsluitend buffet voor de liefhebbers

Inschrijven:

AAA = A categorie licentiehouders mannen/vrouwen of deelnemers die dit niveau aankunnen
BBB = B categorie basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen

Website Regiobeachraces

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 Mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met Persoonsgegevens en geldt zowel voor de publieke als private toepassingen.
Tijdens ons jaarlijkse evenementen georganiseerd door Cycling Team Flakkee kunnen er tijdens de wedstrijden foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door in te schrijven, deel te nemen aan de wedstrijden georganiseerd door de K.N.W.U, TMZ, NTFU en Stichting Cyclingteamflakkee stemt u hier mee in. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright.

Voor meer info kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website : CONTACT