Regiobeachrace 1

De eerste Regiobeachrace zal plaats vinden voor strandpaviljoen C-Side, te Ouddorp
Gelegen aan het strand van Ouddorp vindt u Strandpaviljoen C-Side. Al meer dan 15 jaar is onze beachclub gevestigd in de mooie Zuid-Hollandse badplaats Ouddorp, gelegen aan het brede Noordzeestrand op het eiland Goeree-Overflakkee.
C-side is het hele jaar geopend, dus bij ons ben je altijd welkom. Kom jij binnenkort gezellig langs voor een drankje of een heerlijke maaltijd bij  beachclub C-Side aan het strand van Ouddorp?

Route:
Men start vanaf strandpaviljoen C-Side, via de toegangsweg rijden we het fietspad op de buitendijk westwaarts. De eerste strandopgang rijden we het strand op, via de strandafgang van de
2e regiobeachrace rijden we wederom de buitendijk en het fietspad op westwaarts.
Bij de volgende strandopgang van de 2e regiobeachrace rijden we het strand weer op en gaan we oostwaarts in de richting van doorkomst/finish

AAA = A categorie licentiehouders mannen/vrouwen of deelnemers die dit niveau aankunnen
BBB = B categorie basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen

DE VOORINSCHRIJVING IS GESLOTEN

 

 

Website Regiobeachraces

Privacywet (AVG), Algemene Verordening Gegevensbescherming 25-05-2018.

Op 25 Mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Deze EU-privacyverordening regelt onder meer de omgang met Persoonsgegevens en geldt zowel voor de publieke als private toepassingen.
Tijdens ons jaarlijkse evenementen georganiseerd door Cycling Team Flakkee kunnen er tijdens de wedstrijden foto’s en/of videomateriaal gemaakt worden door de organisatie en/of derden. Door in te schrijven, deel te nemen aan de wedstrijden georganiseerd door de K.N.W.U, TMZ, NTFU en Stichting Cyclingteamflakkee stemt u hier mee in. Gegevens worden niet aan derden verstrekt en voorzien van Copyright.

Voor meer info kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website : CONTACT